Usluge


Razni eventi– Organizacija obiteljskih događaja, proslava rođendana ili obilježavnja obljetnica
– Organizacija domjenaka, poslovnih ručkova, večera u vašem prostoru ili odabranoj lokaciji
– Organizacija raznih događanja po želji klijenta

Važni događaji u životu osim vjenčanja su i druge prigode poput krstitki, svete pričesti,rođendana, obilježavanja obljetnica i raznih drugih događaja značajnih u našim životima. Temeljem dugogodišnjeg iskustva u organiziranju navedenih događaja možemo vam ponuditi uslugu počevši sa osmišljavanjem samog događaja pa do cateringa – dostave hrane i pića uz servis posluge, najam sitnog inventara(čaše,tanjuri,pribor), najam šatora, suncobrana i ostale opreme, te ostalih mogućnosti vezanih uz određeni događaj. Također osim porodičnih događaja organiziramo domjenke u vašem poslovnom prostoru ili na odabranoj lokaciji te u skladu sa prigodom usklađujemo ponudu cateringa, dekoracije i slično a sve u nastojanju da Vaši gosti i klijenti i na ovaj način dobrodošlice i gostoprimstva prepoznaju Vašu ideju i umijeće u poslovnom svijetu.


CateringDostava hrane,toplo/hladni buffet,razni menui
– Dostava kanapea, tramezzina i bruschetta
– Dostava kolača
– Usluga konobara
– Usluga pokretne kuhinje
– Usluga kuhara

Kako biste dodatno očarali svoje goste na nekom od događaja koji planirate vrlo je bitna hrana koju ćete ponuditi svojim prijateljima, rodbini ili klijentima. Hrana mora imati izgled, miris i okus, neki bi rekli, složiti ćete se,baš kao žena. Pripremi hrane prethodi nabavka namirnica za koje se vodi računa da su iznimne kvalitete i svježine. Stoga za svaki događaj namirnice se nabavljaju i pripremanju neposredno prije samog događaja. Razne menue smišljaju i pripremaju renomirani kuhari sa osvojenim priznanjima i diplomama u kategoriji kulinarstvo, te dekoraciji i ukrašavanju svježim voćem i povrćem. Vaš izbor hrane može biti toplo/hladni buffet, riblji/mesni ili pak samo dostava kanapea, tramezzina i bruschetta, kolača…ili fontana tople čokolade s voćem… ili… Da bi hrana bila pravilno poslužena i prezentirana usluga konobara je neizostavna, tako da ovisno o broju gostiju možete planirati i broj konobara. Ako je vaša prigoda planirana izvan područja vašeg doma ili poslovnog prostora, primjerice na „zelenoj livadi“ imamo mogućnost usluge pokretne kuhinje sa potrebnim inventarom,kuharom, konobarima i ostalim pomoćnim osobljem. Menue se može dogovoriti pojedinačno ili za grupu, ovisno o broju ljudi, željama i mogućnosti klijenata. Važno je obratiti se sa željom koju ćemo nastojati ispuniti na obostrano zadovljstvo.

novislide1

Najam šatora– Najam šatora raznih veličina
– Najam tepiha raznih boja

Za Vaše prigode na lokaciji po Vašem izboru ili u Vašem prelijepom vrtu savršeno će se uklopiti bijeli šator ili veliki bijeli suncobran i na taj način pružiti poseban štih vašoj svečanosti. Također, prekriti možda neugledan pod tepihom u raznim bojama uvelike će pomoći kompletnom izgledu Vašeg svečanog događaja iz snova. Šatore i tepihe u raznim dimenzijama i bojama u mogućnosti smo vam unajmiti po povoljnoj cijeni koja uključuje prijevoz, montažu i raspremu istoga za vrijeme koliko je vama potrebno.


Najam inventara– Najam pokretnih šankova za točenje pića
– Najam barskih stolova i catering stolova (okrugli i kvadratni)
– Najam stolica, klupa i presvlaka
– Najam stolnjaka, abažura u raznim bojama, ukrasne mašne i svijećnjaka
– Najam sitnog inventara (tanjuri, bištek, čaše, čaše za šampanjac)

U slučaju najma inventara vaš prostor može biti samo prazna prostorija, ili okućnica, lijepi vrt, plaža ili neka druga „luda“ zamisao koja se u vrlo kratko vrijeme postavom našeg inventara pretvara u cjelinu koja je potrebna za realizaciju vaše zamisli a povodom vjenčanja, godišnjice, rođendana, krstitiki ili sličnog. Stoga u ponudi najma nudimo pokretne šankove za točenje pića, barske stolove, catering stolove,okrugle i kvadrate, stolice i klupe.Također za navedeno nude se i presvlake te mašne u ranim bojama. Isto tako u ponudi nudimo stolnjake i abažure u raznim bojama. Naravno uza ovaj inventar možete iznajmiti i stitan inventar kao što su tanjuri, pribor za jelo(bištek), čaše za sva pića, čaše za šampanjac te svijećnjake. Isto tako moguć je i najam velikih ugostiteljskih hladnjaka za koje je osiguran prijevoz do vaše lokacije.


Dekoracija– Dekoracija vašeg prostora, crkve ili odabrane lokacije
– Savjetovanje sa salonima cvijeća u skladu sa željama

Za Vaš bitan događaj u životu koji mora biti svečan i dan za pamćenje vrlo je važno dekorirati prostor u kojem ćete boraviti za vrijeme svečanosti. Primjerice vaš svakodnevni prostor pretvoriti u novi ili poznatu crkvu adekvatnom dekoracijom učiniti „posebnim“ prostorom za Vas i Vaše uzvanike, naš je izazov. Mogućnosti su razne, sa Vašim materijalom ili našom kompletnom uslugom možete postići željeno ili Vas možemo savjetovati za izbor salona cvijeća, a sve navedeno u skladu sa Vašim željama i mogućnostima.


Glazba– Savjetovanje, koordiniranje i ugovaranje glazbenih sastava i DJ -a

Bilo koja vrsta prigode raznih slavlja i veselih događaja popraćena je između ostaloga i dobrom glazbom. Bilo živa glazba, ili DJ ili pak „tamburaši“ vaš događaj učinit će posebnim i nezaboravnim Vama i Vašim uzvanicima. Stoga temeljem dugogodišnjeg iskustva u mogućnost smo Vam preporučiti i povezati Vas sa pouzdano dobrim glazbenim sastvavima i muzičarima.Bitno je javiti se na vrijeme! .